Betöltés...kérjük várjon.
Mimó Étterem - Pilisszentiván
Étlap
Heti menü
Hideg előételek
Levesek
Meleg előétel
Tészták
Főételek
Klasszikus ételek
Gyerek Ételek
Halételek
Köretek
Savanyúság/ Befőtt
Saláták
Pizzák
Desszertek
Összes

A Mimó Étterem

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a Pilisszentivánon található éttermünkben és pizzériánkban. Éttermünk 2010. március 28-án nyitotta meg  kapuit. Célunk egy barátságos, otthonos jellegű étterem kialakítása volt. 
Hozzánk kétféleképpen lehet betérni: ha az ember először téved be akkor egy konszolidált, szépen berendezett, barátságos hangulatú helyre csöppen. Be lehet ülni egy igazi olasz kávéra, közben dolgozni, idehozni a családot, vagy romantikus randevút megszervezni. Az ételek lefedik az olasz tészták, pizzák, húsok, halak széles kínálatát. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy eredeti olasz alapanyagokból készült ételeket szolgáljunk fel vendégeinknek.
Hagyományos fatüzelésű kemencében sütjük igazi Olasz pizzánkat és más étel különlegességeinket. Étlapunkon az olasz ételek mellett helyet kaptak hagyományos ételek is. Borkínálatunk is sajátos keveréke a legismertebb magyar tájegységek remekeinek, így minden fogáshoz harmonikusan illő ajánlattal tudunk szolgálni. 
Azonban a másik mód ahogy ide lehet betérni, olyan mintha egy ember a régi ismerőséhez köszönne be. Ilyenkor már nem kérdezzük ki hogyan issza a kávéját, mit kér inni az ebédjéhez, esetleg csak azt, hogy telt a hétvége. Büszkén állítom elég sok ilyen ismerősünk van már.  Bízunk abban, hogy éttermünkben tett látogatása során kellemes élményekkel gazdagodik és a visszatérő, elégedett vendégeink számát gyarapítja majd a jövőben.
 
"Az ízeket nem átalakítani, hanem gondosan megőrizni kell" Charicchiolo Giorgio